Salata greceasca cred ca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este absolut delicioasa, mai ales acum vara,

cand avem legume gustoase. Astazi avem o varianta mai consistenta, salata greceasca cu naut.

Gasiti pe blog si varianta clasica de salata greceasca. Merge de minune langa un tzatziki

sa cu garlic cheese bread cum am mancat-o noi.

Ne trebuie:

rosii

castraveti

ardei gras

masline

ceapa rosie

branza feta

naut din conserva Sun Food

oregano uscat

sare, piper

ulei de masline

otet (optional)

Am folosit pentru hummus conservele de naut de la Sun Foodconserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.

Cum se face:

Rapid, ca orice salata, amestecam ingredientele taiatea, nautul bine scurs, asezonam cu sare, piper, oregano si ulei de masline

(mie imi place sa pun si putin otet) si servim cu pofta cu painea cu usturoi si mozzarella pregatita la cuptor

cat timp ne ocupam de taierea legumelor. Reteta de paine cu usturoi si mozzarella o gasiti aici: garlic fingers.

Cantitatile legumelor pot diferi in functie de preferinte. La fel si cantitatea de branza 😉

Buna tare!

Enjoy!