6-7 catei mari de usturoi pisati
2-3 linguri de ulei de masline
2 rosii (cherry ar trebui, dar eu am folosit normale)
paine focaccia – la ei (eu am pus chifle de graham)
cca 70-80 g branza feta
busuioc
Cum se face:
Punem usturoiul la macerat in ulei aprox. o jumatate de ora.
Rosiile se spala si se taie cuburi maricele si se pun intr-o tava/vas impreuna cu uleiul cu usturoiul
( eu am folosit capacul unui vas de yena).
Se dau la cuptorul incins pentru cca 10 minute.
Scoase de la cuptor:
Apoi se adauga branza si busuiocul tocat (eu nu am avut proaspat si am pus uscat), se amesteca.
Am taiat pe jumatate pe lung chiflele de graham si le-am dat cca 5 minute la
cuptorul incins apoi am pus amestecul de rosii, branza si usturoi pe ele si gata.
Poate fi folosit ca aperitiv.
Rosiile sunt foarte bune si a doua zi, reci.
Este buuuuuuuuuuuun de tot. Merita incercat.
Buuun de tot! Bravo !
tare bun, sa stii 🙂
WOW…ARATA SUPER, O SA FAC SI EU.
am mancat pe rupte 😀 bun rau de tot. nu ma las pana nu gatesc tot ce ai tu ai aici pe blog…sper inainte sa dau foc la bucatarie. bon a petit!
mariko_san, ma bucur ca ti-a placut 🙂
Sper sa iti placa daa mia incerci ceva. Sa-mi dai de veste si… sa nu arzi bucataria! 🙂
e fantastic de bun. de o saptamana de cand am citit reteta pe blog fac mancarea asta in fiecare zi. nici eu nici sotul meu nu ne mai saturam deea. multumim frumos.
Claudia, sa va fie de bine. Ma bucur ca v-a placut 🙂
Astea sunt fenomenale!
Numai sa nu mancati mai mult de 3-4 felii ca pica destul de greu la stomac.
Ca si pregatire nu necesita experienta 🙂
Daca vreti sa impresionati musafirii… dati lovitura daca serviti gustarile astea 🙂
haha imi place cum le faci reclama :))
Ma bucur ca v-au placut!