pulpe de curcan pane

La reteta de astazi folosim cuptorul din pacate. Stiu, pe caldurile astea nu prea-ti mai vine sa ii dai drumul…

Insa sa luam partea buna, avem parte de un pane neprajit 😛

Din nou o reteta compatibila cu dieta Dukan.

Ne trebuie:

pulpa de curcan dezosata (cca 700 g am avut eu)

2 oua mici (eu am folosit 12 oua de prepelita)

2 lg de tarate de ovaz

2 lg branza dulce 0,2% (Lacteea am folosit)

2 lg ceapa deshidratata

1/2 lgt usturoi deshidratat

sare, piper, chilli

Cum se fac:

Taiem pulpa in bucati pe care le crestam in asa fel incat sa nu fie foarte groase, sa se faca repede.

Desigur, puteti folosi si pulpe de pui dezosate, insa eu am preferat curcanul, pentru ca este mai sanatos.

Batem spuma albusurile (stiiiu, e ceva de munca daca folositi oua de prepelita, dar sunt mai sanatoase).

Adaugam in albusuri galbensurile, branza, taratele, ceapa deshidratata, pudra de usturoi, sare, piper si chilli.

Omogenizam bine.

Dam fiecare bucata de carne prin amestecul de mai sus, le punem in tava de la aragaz,

pe hartie de copt si coacem cca 40-50 de minute la cuptorul preincalzit la 180 C.

Daca tineti dieta Dukan, servim ca atare (in perioada de atac sau in zilele de PP)

sau cu o salata langa in zilele de PL.

Enjoy!

pulpe de curcan pane 1