cca 400 g piept de pui dezosat (sau pulpe)
o punga de “Pofta de… pui mediteraneean” de la Maggi
2 rosii medii
ulei
busuioc
sare, piper
Cum se face:
Taiem carnea de pui cubulete si urmam instructiunile de pe
ambalajul plicului de “Pofta de… pui mediteraneean”.
Se amesteca uleiul cu apa si cu continutul plicului, adaugam bucatile de carne si lasam
la marinat la frigider timp de cca o ora (am lasat eu).
Taiem rosia cuburi potrivite.
Dupa ce trece timpul de marinare al puiului il punem la calit intr-o tigaie
(cu tot cu lichidul in care a stat la marinat am pus eu).
Il lasam cateva minute, adaugam rosiile, apoi lasam sa fiarba cateva minute,
potrivim de sare – daca este nevoie – piper, punem busuiocul si gata.
Rapid, delicios si aromat.
Mmm… tare delicioasa reteta ta, Edith,si prezentata pe masura.Felicitari!
Rapid, delicios si aromat. Mancare taman buna de vacanta.
Merci, Iulia!
Asa e, Cristina! Buna si rapida 🙂
ce mai…super reteta.treci pe la mine sa vezi ce ai primit….asta daca vrei…hihihi…pup
multumesc pt premiu, Roxana! Esti dragutza! 🙂