Pentru ca e frig afara, pentru ca ne e dor de vara si pentru ca intotdeauna cautam retete rapide si delicioase, astazi

pui Hawaii, dulceag si aromat, cu orez, mazare, ananas, ceapa si usturoi. Pentru ca si astazi, unde iesim la masa? Acasa 😉

Ne trebuie:

cca 700 g pulpe de pui dezosate

1 ceapa mare

1 ardei gras/capia mare

5-6 catei de usturoi

4-5 linguri sos sweet chilli

5-6 rondele ananas + 80-100 ml de suc din conserva

1 punga amestec Hawaii Edenia

sare, piper

Cum se face:

Taiem puiul cubulete si il punem cu sare, piper si 3-4 linguri de ulei intr-o tava (sau cratita incapatoare, cu capac ce merge la cuptor).

Lasam la cuptorul preincalzit la 200 C pentru cca 25 minute.

Intre timp amestecam intr-un bol incapator: ceapa si ardeiul tocate cubulete, cuburile de ananas, sosul chilli, usturoiul pisat si amestecul Hawaii (nedecongelat).

Omogenizam bine si il punem peste puiul care a stat 25 minute la cuptor. Punem deasupra si din sucul de ananas din conserva, amestecam usor,

acoperim cu capac sau cu folie de aluminiu si lasam la cuptor cca 25 minute.

Inlaturam folia si mai lasam la cuptor inca 20-25 minute.

Lasam sa se raceasca putin si servim cu pofta.

Enjoy!

___________________________________

Inca mai aveti timp sa va inscrieti in promotia Edenia pana pe data de 26 noiembrie 🙂

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi orice produs Edenia si sa te inscrii pe promo.edenia-foods.ro.

Poti castiga in fiecare saptamana unul din cele 300 de seturi de farfurii din portelan (disponibile in 4 nuante: AQUA, TERRA, SUN, SAND) sau marele premiu: o bucataria creata pentru tine de designerul Adela Parvu.