O explozie de arome in mancarica asta.
Trebuie neaparat incercata, desi nu e tocmai dietetica, este foaaaarte buna.
Ne trebuie:
cca1 kg pulpe de pui
2 cepe mari
2-3 fire de ceapa verde (am pus pt culoare, e optional)
cca 200 g kaiser afumat
400-500 ml bere
ulei
sare, piper
Cum se face:
Punem pulpele de pui cu sare si piper la cuptorul incins pt cca 20-25 min.
Taiem ceapa solzisori
si o calim in 2 lg de ulei, nu foarte mult, cat sa se inmoaie putin (punem intai ceapa uscata si dupa cateva minute pe cea verde pt ca este mai fageda).
Separat calim putin si kaizerul taiat fasii.
Dupa ce s-au gatit partial la cuptor, punem pulpele de pui intr-o cratita, adaugam ceapa si kaiserul,
turnam si berea deasupra, punem si sare su punem la fiert pe aragaz.
Lasam sa fiarba pana carnea este facuta (nu ii trebuie mai mult de 20-30 min)
Plina de arome, foaaarte buna!
Enjoy!
Imi place cum faci retete, aranjament fain, folosesti culori placute, chiar si mancarea tie colorata, super pricepere…
Surac, iti multumesc mult. Intotdeauna ai cuvinte frumoase la adresa retetelor mele si iti multumesc pentru asta 🙂
Seara buna!
Vai vai si iar vai! Ce imi faci tu la ora asta!?! Cine m-o fi pus sa intru la tine acum? 😛
Daca nu in weekend, saptamana viitoare il fac sigur!
Arata taaare bun.
Seara frumoasa!
Ana-Maria
Ana-Maria incearca-l, sigur o sa iti placa! Si.. ai dreptate, la ora asta nu ar fi trebuit sa vezi un film.. or something? :))
Seara faina si tie!
Buna Edith,
Am si eu o nelamurire:
-intai punem puiul la prajit in cuptor si dupa aceea punem ceapa, beacon-ul si berea peste si mai dam o data la cuptor….
Multumesc,
Oana
Gatesc desc pui, dar reteta asta n-am stiut-o. O s-a incerc.
Tocmai am terminat de mancat. Yay! 🙂
Da, eu am gatit mancarica si prietena mea zice ca e delicioasa.
Multumim pentru inspiratie. You rule!
@Oana: Pulpele le-am pus intai la cuptor sa se faca putin, apoi se pun intr-o cratita cu ceapa si baconul calite+berea si se fierb pe foc.
Traian, ma bucur tare ca v-a placut! Te (va) mai astept!
Si.. felicitari pt ca gatesti, prietena ta tb sa fie foaarte fericita 😉
o mancare super delicioasa,brava arata tare bine si tare pofticioasa,pupici!
Edith, multumesc de vizita si aprecieri. Blogul tau e la superlativ, il urmaresc si te felicit.
Merci Gabriela! 🙂
Sara, multumesc frumos si eu. Si tu ai retete una si una 🙂
Buna Edith,
Am citit azi mai multe retete pe mai multe site-uri, si ma gandeam ce sa gatesc…m-am oprit pe blogul tau si am gasit reteta aceasta de Pui cu bacon si ceapa..Arata delicios, si nu sunt multe ingrediente.
Acum am venit de la magazin am cumparat toate ingredientele si vreau sa ma apuc de gatit.
O sa iti spun ca mi-a iesit!
:))wish me good luck :PP
Bella, ma bucur ca te-ai oprit la reteta mea. Sper ca ti-a placut ca e taare buna 🙂
De ce sau iti urez good luck? Sunt sigura ca iti va iesi minunata!
Te mai astept! 🙂
am o intrebare in locul la bere se poate pune alt
ceva?
poti pune 200-300 ml apa 🙂
Acum am pus-o le fiert, sa vedem ce iese 😀
Alinuta
Alinuta, sper ca ti-a placut 😉