pui cu ceapa si bacon
  
O explozie de arome in mancarica asta. 
Trebuie neaparat incercata, desi nu e tocmai dietetica, este foaaaarte buna.
Ne trebuie:
cca1 kg pulpe de pui
2 cepe mari
2-3 fire de ceapa verde (am pus pt culoare, e optional)
cca 200 g kaiser afumat
400-500 ml bere
ulei
sare,  piper
Cum se face:
Punem pulpele de pui cu sare si piper la cuptorul incins pt cca 20-25 min.
IMGP9866_1
Taiem ceapa solzisori
IMGP9872_1
si o calim in 2 lg de ulei, nu foarte mult, cat sa se inmoaie putin (punem intai ceapa uscata si dupa cateva minute pe cea verde pt ca este mai fageda).
Separat calim putin si kaizerul taiat fasii.
Punem pulpele de pui intr-o cratita, adaugam ceapa si kaiserul, turnam si berea deasupra, punem si sare su punem la fiert pe aragaz.
Lasam sa fiarba pana carnea este facuta (nu ii trebuie mai mult de 20-30 min)
Plina de arome, foaaarte buna!
Enjoy!
pui cu ceapa si bacon 1