Cert este ca in mod sigur nu este romaneasca.
Poate fi un excelent aperitiv sau o gustare rapida.Ne trebuie:
paine
(eu am folosit neagra)
unt
busuioc
usturoi
cascaval
si ceva permezan – optional
Cum se face:
Ungem feliile cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper dc vreti)
apoi putin parmezan ras (optional – eu am pus) si deasupra cascaval ras.
Eu le-am scos pe un tocator dupa ce s-a topit untul, ca sa nu dau prin tava usturoi
sau cascaval cand puneam pe felii, ca se ardea.
Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min cred ca durat).
Aranjate pe farfurioara:
Si un close-up:
Buuuuuuuune de tot. Dupa ce le-am terminat am facut repede altele ca nu ne mai saturam
O reteta simpla, simpla si incredibil de buna! La preferate forever!
Multumim, Ginuca!
Edith, ce idee interesanta!
Mirela, la fel am zis si eu cand am descoperit reteta! E delicios (asta daca iti place usturoiul:P )
Cu multa placere !!! Ti-a iesit minunat, ma bucur foarte tare ca-ti place ! Pupuci !
Sar’na, Ginuca! Cum sa nu-mi placa?? E o minunatie! 🙂
Puup!
Edith,ce m-as autoinvita la tine la masa,cu o portie de paine cu mujdei(usturoi):))asta ie preferata mea…o sa-mi prestez si eu,atunci cind am voie…”Norocoaselor”, eu de cind am descoperit culinarul,am pus pe mine 8 kile si nu le mai pot da usor jos. 🙁
Pradis, din pacate s-a terminat de cand era calda :))
Cu kg nici eu nu stau bine din pacate. 🙁
Vreo 10 ar tb sa dau jos… (deci tu cu 8 esti mai norocoasa 😉 )
Superrrr!!! Musai fac…. Te pup, Edith, admir retetele tale!
E tare bun Ina, sper sa-ti placa. Merci de vizita!
MUltumesc, Edith! Le-am executat a doua oara si, fireste,in portie dubla! Extraordinar de bun si simplu!
Ionela, asa este, ma bucur ca v-a placut 🙂
In mai putin de jumatate de ora le-am si facut si consumat. Nu stiam ce gustarica sa fac piticilor inainte de culcare si mi-am amintit ca de mult nu mai facusem minunatiile astea. Am facut o tava, dar nu stiu cand a disparut! Mersi inca o data!
Ionela, ma bucur ca va plac! Asa e, sunt tare bune! 🙂
Merge f.bine și pe pîine prăjita. Sau pe chifle proaspăt scoasr din cuptor! Sunt de-o savoare… Mmmm!