IMGP0387 1 - GARLIC CHEESE BREAD
Reteta de la Ginuca
Unii spun despre aceasta reteta ca ar fi americana, altii ca si italienii au asa ceva…
Cert este ca in mod sigur nu este romaneasca.
Poate fi un excelent aperitiv sau o gustare rapida.Ne trebuie:
paine
(eu am folosit neagra)
unt
busuioc
usturoi
cascaval
si ceva permezan – optional

Cum se face:
Ungem feliile cu unt, le bagam in cuptorul incins bine pana se topeste untul. Le scoatem, punem busuioc (uscat am pus eu), usturoi pisat putina sare (si piper dc vreti)

garliccheesebread1 - GARLIC CHEESE BREAD

apoi putin parmezan ras (optional – eu am pus) si deasupra cascaval ras.
Eu le-am scos pe un tocator dupa ce s-a topit untul, ca sa nu dau prin tava usturoi
sau cascaval cand puneam pe felii, ca se ardea.

Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul (cca 5-6 min cred ca durat).

garliccheesebread2 - GARLIC CHEESE BREAD

Aranjate pe farfurioara:

IMGP0379 1 - GARLIC CHEESE BREAD

Si un close-up:

IMGP0383 1 - GARLIC CHEESE BREAD

Buuuuuuuune de tot. Dupa ce le-am terminat am facut repede altele ca nu ne mai saturam tongue 1 - GARLIC CHEESE BREAD
O reteta simpla, simpla si incredibil de buna! La preferate forever!
Multumim, Ginuca!