Astazi in meniu avem frugarui si nu inghetata cum poate va asteptati
dupa ce v-am aratat pe facebook. 😛 Vine si inghetata imediat 🙂
Sa va spun despre frigarui. Nu-s fan arome indiene&orientale, insa incerc
sa variez cat mai mult modul de a consuma carnea in dieta,
pentru ca poate deveni destul de monoton si sincer uneori mi se cam “taie”
de carne. Cu siguranta “colegii mei de suferinta” ati trecut deja prin asta.
Dar uite ca, cu ajutorul diverselor condimente, reusim sa le mai reinventam 🙂
Asa cum ati banuit, se pot consuma in dieta Dukan (dar nu numai!)
Ne trebuie:
cca 700 g piept/pulpa de curcan (sau de pui)
cca 250 ml iaurt (usurel Napolact)
2 lgt curry
4 catei de usturoi
1/2 lgt chilli
sare, piper
Cum se fac:
Facem o marinata din iaurt, curry, usturoiul pisat, sare, piper.
Taiem carnea cubulete potrivite si o amestecam cu marinata.
Dam la frigider pt minim 2-3 orele sa se aromatizeze bine (eu am lasat peste noapte),
apoi infigem bucatile de carne pe bete de frigarui (care anterior au stat 5 minunte in apa,
pt a nu se arde) si dam la cuptorul preincalzit in tava, pe hartie de copt, pt cca 40-50 min.
Eu le-am consumat cu legume la gratar si un pahar de Ayran rece
(iaurt grecesc 2%+ apa+sare).
Enjoy!
Arata tare bine. Ai slabit ceva cu dieta asta ( ai combinat dieta cu sport sau nu? Oricum felicitari pt blog!
Da, am slabit, fucntioneaza daca te tii de ea 🙂
Nu am combinat cu sport, din pacate.. Dar daca o combini cu sport, are rezultate si mai bune..
Arata grozav de bine, imi place!!
Foarte delicios Edith, prezentarea e deosebita! Eu le-am incercat dar cu pui.
Te pupic si o zi buna!
wow, ce bine arataaaaaa! Si eu care ziceam ca nu ma prea omor dupa mancarea indiana :))
Ia ca le incerc si eu curand! puuuup si dau la schimb un cupcake 😉 cand poti, bineinteles! hai te pup iar!
Sa stii ca nici mie nu prea imi place mancarea indiana.. dar mai variez aromele, din cand in cand 🙂 Am receptionat cupcake-ul! Delicios <3 Puup!
Arata foarte bine! sigur le voi incerca si eu!
Ma bucur ca va plac frugaruile, dragele mele! 🙂
Cum ai facut “painica” de langa frigarui? este tot o reteta Dukan?
da tot dukan, orice reteta de paine dukan poti folosi, si intinzi compozitia in strat subtire pe hartie de copt.
Eu am doua retete de paine pe blog: https://www.edithskitchen.ro/2012/07/paine-dukan.html
https://www.edithskitchen.ro/2012/07/paine-dukan-2.html
multumesc de raspuns! le-am facut si eu si au iesit foarte bune 🙂 am sa incerc si reteta de paine. am mai incercat astazi bombonelele care seamana cu rafaello si sunt foarte gustoase 🙂 ai un blog minunat, felicitari! keep up the good work!
Ma bucur ca ti-au placut.
Multumesc si te mai astept! 🙂
Edith,le-am facut si pe-astea si am facut si painica ta si a fost cel mai gustos pranz Dukan incercat pana acum:XMultumes mult de reteta,abea astept sa mai postezi!>:D<
Laura, ma bucur tare ca ti-au placut 🙂 Ai incercat deja toate retetele Dukan? 🙂
Am postat ieri 😉 Te mai astept!