frigarui asian style

Astazi mancam asiatic. Aromat, condimentat, usturat, yum!

Nu stiu cum e la voi (cei care tineti dieta Dukan), insa mie in zilele de PP imi este cel

mai greu. Asa ca mereu sunt in cautare de combinatii si noi condimente pentru a schimba

gustul preparatelor din carne.

Asa au aparut frigaruile astea, care se fac foarte usor si sunt delicioase.

Partea proasta e ca se fac la cuptor 🙁 Daca aveti curte, le puteti face la gratar, vor fi si mai bune.

O sa va rog sa scuzati pozele, dar foamea era maaare si era o zi ff insorita, asa ca

au fost facute in maare graba 😉

Ne trebuie:

600 g pulpe dezosate de pui/curcan

5-6 lg de sos de soia

4-5 catei mari de usturoi

1 lgt pasta de ardei iute (Eros Pista am pus eu)

Cum se fac:

Foarteee simplu. Facem o marinata din sosul de soia, usturoiul pisat, pasta de ardei iute

si 2-3 lg de apa.

Punem carnea de pui taiata cubulete potrivite in marinata (puteti folosi piept de pui daca va place),

si lasam la marinat cca 2-3 ore la frigider, intr-un vas acoperit.

Punem carnea pe bete de frigarui (bete pe care le-am tinut 5-10 minute in prealabil in apa)

lasam putin sa se sucrga surplusul de sos de pe ele pe un castron (ca in imagini)

frigarui tava

si coacem la cuptorul preincalzit la 180 C pt cca 40-45 minute.

Puteti face desigur frigaruile la gratar. Cu siguranta vor iesi si mai delicioase.

Se consuma ca atare in zilele de PP, iar in zilele de PL alaturi de o salata de legume.

Enjoy!

frigarui asian style 1