Ne trebuie:
150g cascaval
150g smantana
1 lingura de unt
sare
Cum se face:
Taiem vinetele in felii rotunde (nu le curatam de coaja) si le punem la fiert in apa cu sare.
Cand sunt fierte, le scurgem de apa
si le punem intr-un vas uns cu unt, punem un strat de vinete apoi cascaval ras.
Punem inca un strat de vinete si inca unul de cascaval.
Deasupra punem smantana si se dam vasul la cuptor, la foc potrivit, pt. 15-20 min.
Asa aratau scoase de la cuptor:
Se servesc calde dar sunt bune si reci.
Ca de obicei Edith esti no 1.Pupici
Sa ai o saptamana frumoasa.
Deea, multumesc frumos, nu cred ca e asa, dar dc tu asa crezi.. 😛
O saptamana faina si insorita si tie! 🙂
O reteta foarte usoara si mai mult ca sigur gustoasa, great idea!
Maine cred ca am sa fac si eu … si cred ca am se le adaug si putin usturoi, n-are cum sa fie rau 🙂
Bianca, sigur cu putin usturoi vor fi buuune! Sper sa iti placa! 🙂