2 lingurite unt
4 linguri malai
2 ceape medii tocate
2 conserve de ton in apa
cca 80 ml supa de pui
100 ml lapte
1 cana branza rasa
marar tocat
cascaval pentru deasupra
Mod de preparare:
Se fierb si se paseaza cartofii (eu am pus si 3 morcovi ramasi de la supa) – se face un piure mai tare.
Se topeste untul si se amesteca bine cu malaiul, dupa care se adauga supa de pui si laptele.
Se fierbe amestecul.
Intre timp se caleste ceapa in putin ulei
si se adauga la amestecul cu lapte impreuna cu tonul si branza si se amesteca. Se adauga marar (sau patrunjel).
Se pun cartofii fierti si pasati intr-un vas uns cu putin ulei pe fund si presarat cu pesmet, se pune amestecul cu ton, branza… se presara cu cascaval si se da la cuptor cca 15 minute.
Inainte de cuptor:
A fost delicioasa aceasta reteta!
I-a placut pana si barbatelului meu caruia nu ii plac morcovii, nici macar in mancare.
Multumim si numai bine!
Salutari,
Mada
Mada, ma bucur ca v-a placut 🙂
Te mai astept!