4-5 carnati afumati
2 cepe
4 catei de usturoi
3-4 linguri de bulion
3-4 rosii in bulion
foi de dafin, delikat, piper, cimbru, boia
3 linguri de ulei de maslineCum se face:
Se taie carnea cubulete potrivite si se caleste in putin ulei de masline. Dupa cateva minute se adauga si carnatii taiati rondele si se calesc impreuna cu carnea.
Cand carnea si carnatii s-au rumenit putin se scot pe o farfurie si in uleiul ramas se pun cepele tocate marunt la calit (daca mai trebuie adaugati putin ulei).
Se adauga apoi carnea+carnatii, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga cimbru, piper, delikat, boia.
Cand ceapa este fiarta se adauga 3-4 linguri de bulion, rosiile in bulion taiate cubulete si foaia de dafin si se mai lasa sa fiarba cca 10 minute apoi se adauga usturoiul pisat si se mai fierbe cca 2-3 minute.
Se serveste cu branza rasa si mamaliguta. O bunatate!
immmm,ce bine arata tochitura.o voi face si eu spre sfarsitul saptamanii pentru baietii mei.
foarte fain blogul!
te pup!
e si foarte buna, mihaela :0 Sper sa-ti placa.. si baietilor tai. Sa-ti traiasca!Merci de vizita :)Mmmm.. ce de bunatati ai si tu la tine… O sa ma uit mai cu atentie 🙂
bun bun acum fac si eu….
multumesc pentru reteta.am facut si eu ca sa-mi impresionez sotul si mi-a iesit foarte buna…..
Maria, nici nu avea cum sa nu-ti iasa buna, e o minunatie 😉 Ma bucur ca ti-ai impresionat sotul 🙂
Te mai astept!
Tochitura este bestiaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Saru mana!
am facut si eu reteta de tochitura sotului si a esit ffffffffffff buna bunaaaaaaa ms mult pt reteta nicoleta
Anonim, imi pare rau ca mi-a scapat comentariul tau… 🙁
Imi pare bine ca ti-a placut tochitura 🙂
Nicoleta, ma bucur ca v-a placut 🙂
Te mai astept sa incerci si alte retete 🙂
acum am pus o pe soacra mea sa mi faca tochitura ,abea astept sa vad cum iese !!!!
Foarte buna tochitura. Am cautat o reteta care sa nu contina organe si asta a fost cea mai apropiata de gustul meu.
Excelent!!
Multumim:)
Adina, ma bucur ca ti-a placut 🙂 Este una din preferatele mele..