IMGP7556 1 - TOCHITURA DE PORC
Ne trebuie:
600-700 g carne de porc
4-5 carnati afumati
2 cepe
4 catei de usturoi
3-4 linguri de bulion
3-4 rosii in bulion
foi de dafin, delikat, piper, cimbru, boia
3 linguri de ulei de maslineCum se face:
Se taie carnea cubulete potrivite si se caleste in putin ulei de masline. Dupa cateva minute se adauga si carnatii taiati rondele si se calesc impreuna cu carnea.

IMGP7524 1 - TOCHITURA DE PORC

Cand carnea si carnatii s-au rumenit putin se scot pe o farfurie si in uleiul ramas se pun cepele tocate marunt la calit (daca mai trebuie adaugati putin ulei).

IMGP7528 1 - TOCHITURA DE PORC

Se adauga apoi carnea+carnatii, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga cimbru, piper, delikat, boia.

IMGP7531 1 - TOCHITURA DE PORC

Cand ceapa este fiarta se adauga 3-4 linguri de bulion, rosiile in bulion taiate cubulete si foaia de dafin si se mai lasa sa fiarba cca 10 minute apoi se adauga usturoiul pisat si se mai fierbe cca 2-3 minute.

IMGP7533 1 - TOCHITURA DE PORC

Se serveste cu branza rasa si mamaliguta. O bunatate!

IMGP7553 1 - TOCHITURA DE PORC