IMGP8918 1 - TOCANITA DE ARDEI GRAS SI CIUPERCI
O bunatate detocanita de post pe care v-o recomand din toata inima.
Ne trebuie:
2 ardei grasi
2 gogosari
3 cepe
3-4 catei de usturoi
4 linguri ulei,
500 g ciuperci
400 g rosii in bulion
supa de legume
2 linguri de bulion
patrunjel
marar
sare si piper, delikat
chilli sos (optional)Cum se face:
Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin delikat. Ciupercile se taie felii.tocanita1 1 - TOCANITA DE ARDEI GRAS SI CIUPERCI

Se adauga ciupercile, se mai lasa sa se caleasca putin apoi se adauga jumatate de
cana de supa de legume si se lasa sa fiarba inabusit 20-25 min. (eu am pus apa si delikat)

Apoi se adauga ardeii si gogosarii taiati fasii (eu am avut si cubulete din cel pus la congelator),
se lasa sa fiarba cca 10-12 minute apoi se pun rosiile taiate cubulete.
Nu se colorase destul si am pus si 2 linguri de bulion.
Se amesteca si se fierbe inabusit pana cand scade sosul si totul e bine fiert.

tocanita2 1 - TOCANITA DE ARDEI GRAS SI CIUPERCI

Se potriveste de sare, piper, chilli sos, se adauga usturoiul pisat cu
2-3 minute inainte de a o lua de pe foc si se serveste cu mamaliguta.

IMGP8920 1 - TOCANITA DE ARDEI GRAS SI CIUPERCI