Stiu, stiu vin tot cu “porcarii”. Ce sa fac daca imi plac??? Ma scuzati. Va rog 😛
Nimic deosebit la reteta de astazi, ceva rapid, cu ce ai la indemana prin frigider. Merge facuta cu carne de vita, de pui, eu am ales-o pe cea de porc de data asta.
Promit sa revin curand cu alte retete mai putin banale decat tocanita asta 🙂
Ne trebuie:
cca 800 g carne de porc
4 cepe
3 ardei gras
2 morcovi
3 lg de bulion (sau 200 ml passata de rosii)
sare, piper
marar, patrunjel
Cum se face:
Taiem carnea cubulete potrivite si o punem la cuptor intr-o cratita/tava cu 2-3 lg de apa, sare, piper (nu am pus ulei pentru ca era deja impanata cu ceva grasime carnea).
Lasam (in cuptorul incins) cca 30 minute.
Intre timp calim ceapa solzisori, punem si ardeii taiati solzisori, morcovii taiati rondele, lasam cateva minute sa fiarba acoperit.
Adaugam apoi si carnea peste legume si cca 200 ml apa calda. Lasam sa fiarba acoperit pana carnea este fiarta.
Spre sfarsit punem bulionul sau pasata, potrivim de sare, piper si mai lasa 5 minute sa fiarba.
Stingem focul si dupa 5-10 minute punem mararul si patrunjelul tocate marunt.
E minunata mancata cu ceapa rosie!
Enjoy!
Tare bune sunt “Porcariile”tale:)) Si apetisante rau!!!
Pupici
:)) Merci frumos, Bianca! Pupici!
Niste porcarii pe cinste! 🙂 Yuuuuumiieeeee! 🙂
arata tare bine porcaria pe care ai facuto:)pofticioasa rau yammy!pupici!
Svea, Gabriela, ma bucur ca va place 🙂
Edith, toata cinstea pentru fotografiile pe care le faci! Felicitari!
Eu de vreo 3 ani nu ma mai impac cu carnea de porc. Nu ma mai atrage deloc si mananc extrem de rar, insa, uitandu-ma la fotografiile tale mi s-a facut o foame…. :))
Andim merci frumos! 🙂
Din pacate mie imi place, desi nu e sanatoasa..
Dar nici o tocanita cu carne de vita sau de pui nu e mai prejos 🙂