Tarta asta s-a “nascut” in urma debarasarii frigiderului de niste perlute de branza,
care daca se apropie de termenul de expirare, nu mai sunt la fel de fine si nu-mi mai plac la fel de mult.
Asa ca am facut un experiment, care mi-a placut tare. Sper sa il faceti si voi
Poate fi consumata in dieta Dukan, in zilele de PP si PL.
Ne trebuie:
600 g perle de branza Dorna 2% grasime (2 cutii mari)
150 g pastrama de vita
8 oua de prepelita
3 catei de usturoi
2 lgt marar tocat
sare, piper, chilli
Cum se face:
Simplu de tot. Amestecam toate ingredientele, pastrama taiata cubulete mici si
usturoiul pisat, punem intr-o tava antiaderenta si coacem la cuptorul preincalzit
la 180C pt cca 40-45 minute.
Eu am presarat deasupra niste fulgi de chilli si am pus cateva feliute subtiri de carnat de vita.
A iesit o chestie buna de tot, cu un usor iz afumat (cautati carne afumata pentru asta),
care insa nu s-a putut taia felii pt ca se sfarama. Asta nu ne-a impiedicat insa sa o consumam direct din tava
Sper sa va placa si voua la fel de mult.
Enjoy!
Pe aceasta cale, vreau sa va anunt ca am inaugurat de curand noul meu site foto:
Sper sa va placa
Tot pe aceasta cale, va invit sa participati la give-away-ul lansat pe facebook,
la care puteti castiga o sedinta foto facuta de mine Succes!
Felicitari pentru site! Este absolut superb! La fel si pozele! 🙂
Ma duc acum sa ma inscriu la giveaway 😉
Iti doresc mult succes, draga Edith. Astept sa vad in continuare noi si noi realizari pe site.
Deosebit de frumoase sunt toate fotografiile! Felicitari!
Imi place tare de tot tarta asta. De unde ai luat carnatii de vita? 🙂
Iar pozele……. sunt de vis!! Felicitari, mi-a placut tare mult site-ul tau. Mult succes si la cat mai multe poze, si retete!!!!! frumoase :)))
Anca