tarta cu branza si carnati

Tarta asta s-a “nascut” in urma debarasarii frigiderului de niste perlute de branza,

care daca se apropie de termenul de expirare, nu mai sunt la fel de fine si nu-mi mai plac la fel de mult.

Asa ca am facut un experiment, care mi-a placut tare. Sper sa il faceti si voi Smile

Poate fi consumata in dieta Dukan, in zilele de PP si PL.

Ne trebuie:

600 g perle de branza Dorna 2% grasime (2 cutii mari)

150 g pastrama de vita

8 oua de prepelita

3 catei de usturoi

2 lgt marar tocat

sare, piper, chilli

Cum se face:

Simplu de tot. Amestecam toate ingredientele, pastrama taiata cubulete mici si

usturoiul pisat, punem intr-o tava antiaderenta si coacem la cuptorul preincalzit

la 180C pt cca 40-45 minute.

Eu am presarat deasupra niste fulgi de chilli si am pus cateva feliute subtiri de carnat de vita.

A iesit o chestie buna de tot, cu un usor iz afumat (cautati carne afumata pentru asta),

care insa nu s-a putut taia felii pt ca se sfarama. Asta nu ne-a impiedicat insa sa o consumam direct din tava Smile with tongue out

Sper sa va placa si voua la fel de mult.

Enjoy!

tarta cu branza si carnati 1

 

Pe aceasta cale, vreau sa va anunt ca am inaugurat de curand noul meu site foto:

Photo by Edith Frincu.

Sper sa va placa Smile

Tot pe aceasta cale, va invit sa participati la give-away-ul lansat pe facebook,

la care puteti castiga o sedinta foto facuta de mine Smile Succes!

Web