Imi plac mult supele crema dupa cum poate ati observat ca deja am destule pe blog.
Imi plac vara reci si iarna fierbinti.
Supa de astazi este verde si frumoasa, iar daca folositi zucchini va iesi si mai verde si mai frumoasa :).
Ne trebuie:
2 dovlecei medii
2 pumni de mazare
1 legatura ceapa verde (sau 2 cepe uscate)
3 lg ulei
2 lg de legume deshidrate
cca 1 litru apa (sau supa de legume)
sare, piper
Cum se face:
Calim ceapa tocata in ulei 3-4 min, apoi punem dovleceii taiati cubulete (eu nu i-am curatat de coaja, doar i-am spalat bine),
mazarea, sare, piper si lasam la foc mic , acoperit cca 10 min.
Daca vreti varianta more healthy&more quick but les tasty :)) puneti toate legumele la fiert in apa cat sa le acopere 2 degete.
Dupa cele 10 minute, acoperim legumele cu apa si lasam sa fiarba acoperit pt alte 15 minute.
Lasam sa se raceasca putin supa apoi o pasam cu blenderul vertical.
Servim cu iaurt si crutoane (sau simpla, dupa preferinte).
La sfarsit puteti pune patrunjel verde tocat.
Enjoy!
tare mult imi plac supele crema din orice legume !
Arata mortal in pozele tale!
Esti o artista!!
Musai o incerc si eu in weekend.
Felicitari pentru retete si in special pentru pozele superbe.
Super prezentare, cu siguranta este foarte buna! Pupicei!
dovlecelul imi place , iar dupa mazare sunt topita …. supica ta e perfecta , trebuie sa o incerc si eu ;)…. imi place canita ta!!!!
Prezentarea de 20 ca de obicei!! cat despre supa asta crema.. e printre preferate! pupici
ah, ca bine zici, ia sa mai bag si eu o supa crema, ca n-am mai facut se pare de mult (sa tot fie vreo trei zile :)) ). cu atatea legume e si pacat sa nu :))
ce poate fi mai bun decat o supa – crema? Poate doar o inghetata 😛
Foarte buna e reteta ta. Iar fotografiile extrem de apetisante.