Ne trebuie:
1 piept de pui
2 oua
5-6 linguri de faina
8-10 linguri de pesmet
delikat, sare piper (sau alte condimente dupa gust)
boia iute (optional)
ulei (eu am folosit de palmier)Cum se face:

Se taie pieptul de pui felii subtiri (cat de subtiri doriti – eu le-am mai si batut foarte putin desi nu e neaparat nevoie).
Se condimenteaza cu sare, piper, delikat (sau alte condimente dupa gust).

Se bat cele 2 albusuri putin pana fac spuma (cu furculita) apoi se adauga galbenusurile, si faina pana se obtine un aluat consistent care nu curge usor de pe carne.
Se sareaza/pipereza amestecul.

Se da fiecare bucata de carne prin amestecul de ou si faina si apoi prin pesmet
(o parte din pesmet eu l-am amestecat cu boia picanta, iar restul le-am facut doar cu pesmet)

si se pun la prajit in uleiul incins.
Se scot pe hartie absorbanta

si dupa ce se scurg… pofta buna!

si mai de aproape ca erau frumusele…