IMGP9147 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI
Ne trebuie:
1 piept de pui
2 oua
5-6 linguri de faina
8-10 linguri de pesmet
delikat, sare piper (sau alte condimente dupa gust)
boia iute (optional)
ulei (eu am folosit de palmier)Cum se face:

Se taie pieptul de pui felii subtiri (cat de subtiri doriti – eu le-am mai si batut foarte putin desi nu e neaparat nevoie).
Se condimenteaza cu sare, piper, delikat (sau alte condimente dupa gust).

Se bat cele 2 albusuri putin pana fac spuma (cu furculita) apoi se adauga galbenusurile, si faina pana se obtine un aluat consistent care nu curge usor de pe carne.
Se sareaza/pipereza amestecul.

snitele1 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se da fiecare bucata de carne prin amestecul de ou si faina si apoi prin pesmet
(o parte din pesmet eu l-am amestecat cu boia picanta, iar restul le-am facut doar cu pesmet)

snitele2 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI

si se pun la prajit in uleiul incins.
Se scot pe hartie absorbanta

snitele3 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI

si dupa ce se scurg… pofta buna!

IMGP9164 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI
si mai de aproape ca erau frumusele…

IMGP9165 1 - SNITELE DIN PIEPT DE PUI