Ne trebuie:
5-6 cartofi rosii
1 ceapa
un fir de ceapa verde
masline
2 oua
3-4 linguri de otet
sare, piperCum se face:
Am taiat cartofii cuburi potrivite ca marime si i-am fiert la aburi.
De preferat e sa folositi cartofi rosii care nu sunt asa sfaramiciosi.

Ceapa se taie solzisori si se pune la macerat intr-un castron mai mare cu cateva linguri de otet
(in functie de cat de acra va place – mai putem adauga la sfarsit dupa gust).

Facem putina maioneza dintr-un ou fiert si unul crud.
Albusul celui fiert il taiem suvite si il folosim la salata.
Cand cartofii s-au fiert ii punem peste ceapa macerata.

Punem maioneza, ceapa verde taiata maricel (am pus cateva frunze pentru aspect),
sare, piper din belsug, albusul de ou taiat si maslinele.

Amestecam usor sa nu se sfarame cartofii.
Dati putin la rece inainte de a servi (daca mai aveti rabdare…). E mai buna asa.