2 conserve ton in ulei
(am pus una in apa si una in ulei sa nu iasa prea “calorioasa”)
3-4 castraveciori in otet
(eu am pus un castravete, 1 gogosar si o gogonica murate)
o conserva porumb boabe
1 ceapa mica (eu am pus de ceapa de apa)
o cescuta de orez
(am pus o lunguta de orez din acela care se fierbe in punga)
rondele fine de ardei usturat in otet (ne place picant:P)
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se fierbe orezul se scurge bine si se amesteca cu tonul, inclusiv uleiul din conserva, boabele de porumb, muraturile taiate cubulete mici, ceapa taiata f marunt, piper si sare dupa gust.
Se pot pune si masline. Se serveste rece.
imi ploua in gura …simplu, repede si gustos
Am mancat-o aseara cu paine prajita.
Minunata! Merci pt reteta!
Iuliana
Și eu o fac aproximativ la fel, pun însă și bucăți de ananas din conservă, are un gust mai exotic așa.Încearcă! O să încerc și eu cu ardei iute.
Interesanta combinatia cu ananas, nu m-as fi gandit sa combin peste cu ananas. 🙂