Ca sa continui seria de friptura la punga…

Am facut pulpe marinate cu legume, la … punga

Ne trebuie:
pulpe de pui
legume
(eu am pus cartofi, ardei rosu si ciuperci)

Pentru marinata:
o ceapa medie
3 linguri de iaurt
2 ligurite otet balsamic
1 lingurita zahar
sare
2 lingurite mustar
boia iute
ulei de masline
oregano


Cum se face:

Am pregatit marinata (a la Rob Rainford – arunci cat mai muuulte ca iese bun) amestecand cu un blender stick toate ingredientele de mai sus,

am turnat-o peste pulpe, am amestecat bine, am acoperit cu folie si am dat la frigider peste noapte.

A doua zi, am taiat legumele, le-am sarat, piperat

si le-am pus in punga pentru cuptor impreuna cu pulpele marinate.
Am luat cu mana din marinata si am pus peste carne si legume. Am facut cateva intepaturi cu cutitul in punga si am dat la cuptor pentru cca 60-70 minute.

In ultimele 20 minute am taiat punga pe lung cca 20 cm si am lasat sa se rumeneasca frumos.

Asa aratau scoase din cuptor:

Si portia mea:

Tare bune! Recomand sa le consumati calde.