Ne trebuie:
6 bucati pulpe de pui
2 linguri unt,
6 linguri pesmet,
1 lingura ulei de masline,
3 catei usturoi pisat,
ulei, sare, piper, boia iute (optional – daca va plac mai picante)
4 felii cascaval
5-6 linguri de vin alb
Cum se fac:
Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor pana se fac.
Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul topit, ulei de masline, usturoi pisat si condimente (nu a fost de ajuns ce scria in retetasi am pus si cateva linguri din sosul lasat de pulpe dupa prajire). Asa a iesit pasta mea:

Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet apoi cascavalul, am turnat si putin vin printre bucatile de carne

(cca 5-6 linguri) si se mai dau la cuptor inca 5-6 minute.

Scos de la cuptor:

Si mai de aproape:

Nu va spun cum mirosea in bucatarie… Photobucket
Se serveste cald cu cartofi prajiti/natur si salata/muraturi
(noi am mancat cu legume fierte la abur – cartofi si fasole verde, cu salata verde si am baut vin alb).

Sunt simplu de facut si delicioaaase!