Inca o metoda simpla-simpla de a face puiul la cuptor sau la gratar, glazurat cu un amestec
de mustar si boia.
Ne trebuie:
4 pulpe de pui
3-4 linguri de mustar
1-2 linguri de ulei de masline
sare
piper
1/2 lingurita de zahar
boia iute
boia dulce
4 pulpe de pui
3-4 linguri de mustar
1-2 linguri de ulei de masline
sare
piper
1/2 lingurita de zahar
boia iute
boia dulce
Cum se face:
Amestecam toate ingredientele in afara de pulpe.
Amestecam toate ingredientele in afara de pulpe.
![PULPE CU MUSTAR LA CUPTOR IMGP2453 1 - PULPE CU MUSTAR LA CUPTOR](https://www.edithskitchen.ro/wp-content/uploads/2008/10/IMGP2453-1.jpg)
Dam prin acest amestec pulpele de pui si le dam la cuptorul incins.
Le intoarcem pe toate partile pana se rumenesc
Eu am pus o tavita de folie de aluminiu in tava cu hartie de copt.
Puiul facut asa are o aroma interesanta, putin picant…
Se poate servi cu orice garnitura va place.
cRED CA E F.F.BUN!DUPA CUM SUNA COMBINATIA!SA STII C-AM SA INCERC SI EU!PA,PA!
si e foarte bun la gust, nu am mai facut demult……..:)) am sa fac si eu
Fetele multumesc de vizita! Puiul e bunutz 🙂
Edith, eu am facut in seara asta pentru sot si a mancat cu pofta. S-a servit inclusiv juniorul 😉 Deci se aproba!
Ai un blog super delicios! Abia astept sa gatesc cateva dintre retete!
Ai un blog super delicios!
Bunny, ma bucur ca i-a placut sotului si juniorului. Tie nu? 🙁
Alina, multumesc frumos! Te mai astept si sper sa iti placa daca incerci ceva…
Edith, eu am mancat a doua zi, ca am tinut post. Pot sa iti confirm acum ca mi-au placut si mie, dar am tinut sa iti spun repejor cat de bune au fost 🙂
Aham, am inteles acum… Ma gandeam ca tie nu ti-au placut. 😛
foarte bine arata!Îmi place combinatia asta cu mustar.Daca pui si o lingurita de faina în amestec,iese o crusta ..crocanta 🙂
mmm super ideea cu faina! O sa o incerc, Maya, mersic 🙂
Am incercat o data, acum sunt in cuptor pt a doua oara! Delicioase! Si asa de usor de facut-eu caut mereu retete simple, ca gatesc cu ariciul printre picioare! Multam Edith!
Cu placere, Lori! Ma bucur ca ti-au placut. Sper sa mai gasesti s ialte retete simple pe placul tau la mine 🙂
ai un blog minunat edith,iar retetele cu pui sunt absolut delicioase…am incercat o parte din ele,dar nu chiar pe toate,mai am timp:)sunt abia la inceput…oricum felicitari pt timpul pe care ti=l dedici blogului si pt treaba minunata pe care o faci!
Merci frumos! Ma bucur ca ti-au placut!
Spor in continuare si te mai astept! 🙂
Faina si foarte simpla reteta, Edith! N-am pus pe hartie de copt, cum ti-am spus initial, ci am turtit bine o tava de cozonac din aluminiu, pe care am pus-o peste o hartie de copt, in tava.
Au iesit minunate, s-au rumenit tare frumos. Bune bune si fara grasime (n-am pus ulei, pt ca am uitat), alaturi de ciuperci cu ceapa la tigaie! Pupici!
Corina, scuze, mi-a scapat mesajul tau.
Ma bucur ca ti-au placut.
Te mai astept! 🙂
Acum le-am pus si eu la cuptor. Abia astept sa le savurez
Alexandra, cum ti-au placut? 🙂
Au iesit super bune. Din pacate am facut doar 2 (cate una pentru fiecare) si mi-a parut rau pentru ca au fost delicioase si am mai fi vrut:D. Am mai pregatit si sfecla rosie la borcan, dar nu ma indur sa desfac borcanele pentru ca sigur se vor termina prea repede.
Las’ ca-i mai bine asa. Daca nu iti placeau, ma injurai ca ai stricat puiul :))
Alta data, faci mai multe 😉
Te mai astept!