Inca o metoda simpla-simpla de a face puiul la cuptor sau la gratar, glazurat cu un amestec
de mustar si boia.
Ne trebuie:
4 pulpe de pui
3-4 linguri de mustar
1-2 linguri de ulei de masline
sare
piper
1/2 lingurita de zahar
boia iute
boia dulce
4 pulpe de pui
3-4 linguri de mustar
1-2 linguri de ulei de masline
sare
piper
1/2 lingurita de zahar
boia iute
boia dulce
Cum se face:
Amestecam toate ingredientele in afara de pulpe.
Amestecam toate ingredientele in afara de pulpe.
Dam prin acest amestec pulpele de pui si le dam la cuptorul incins.
Le intoarcem pe toate partile pana se rumenesc
Eu am pus o tavita de folie de aluminiu in tava cu hartie de copt.
Puiul facut asa are o aroma interesanta, putin picant…
Se poate servi cu orice garnitura va place.
cRED CA E F.F.BUN!DUPA CUM SUNA COMBINATIA!SA STII C-AM SA INCERC SI EU!PA,PA!
si e foarte bun la gust, nu am mai facut demult……..:)) am sa fac si eu
Fetele multumesc de vizita! Puiul e bunutz 🙂
Edith, eu am facut in seara asta pentru sot si a mancat cu pofta. S-a servit inclusiv juniorul 😉 Deci se aproba!
Ai un blog super delicios! Abia astept sa gatesc cateva dintre retete!
Ai un blog super delicios!
Bunny, ma bucur ca i-a placut sotului si juniorului. Tie nu? 🙁
Alina, multumesc frumos! Te mai astept si sper sa iti placa daca incerci ceva…
Edith, eu am mancat a doua zi, ca am tinut post. Pot sa iti confirm acum ca mi-au placut si mie, dar am tinut sa iti spun repejor cat de bune au fost 🙂
Aham, am inteles acum… Ma gandeam ca tie nu ti-au placut. 😛
foarte bine arata!Îmi place combinatia asta cu mustar.Daca pui si o lingurita de faina în amestec,iese o crusta ..crocanta 🙂
mmm super ideea cu faina! O sa o incerc, Maya, mersic 🙂
Am incercat o data, acum sunt in cuptor pt a doua oara! Delicioase! Si asa de usor de facut-eu caut mereu retete simple, ca gatesc cu ariciul printre picioare! Multam Edith!
Cu placere, Lori! Ma bucur ca ti-au placut. Sper sa mai gasesti s ialte retete simple pe placul tau la mine 🙂
ai un blog minunat edith,iar retetele cu pui sunt absolut delicioase…am incercat o parte din ele,dar nu chiar pe toate,mai am timp:)sunt abia la inceput…oricum felicitari pt timpul pe care ti=l dedici blogului si pt treaba minunata pe care o faci!
Merci frumos! Ma bucur ca ti-au placut!
Spor in continuare si te mai astept! 🙂
Faina si foarte simpla reteta, Edith! N-am pus pe hartie de copt, cum ti-am spus initial, ci am turtit bine o tava de cozonac din aluminiu, pe care am pus-o peste o hartie de copt, in tava.
Au iesit minunate, s-au rumenit tare frumos. Bune bune si fara grasime (n-am pus ulei, pt ca am uitat), alaturi de ciuperci cu ceapa la tigaie! Pupici!
Corina, scuze, mi-a scapat mesajul tau.
Ma bucur ca ti-au placut.
Te mai astept! 🙂
Acum le-am pus si eu la cuptor. Abia astept sa le savurez
Alexandra, cum ti-au placut? 🙂
Au iesit super bune. Din pacate am facut doar 2 (cate una pentru fiecare) si mi-a parut rau pentru ca au fost delicioase si am mai fi vrut:D. Am mai pregatit si sfecla rosie la borcan, dar nu ma indur sa desfac borcanele pentru ca sigur se vor termina prea repede.
Las’ ca-i mai bine asa. Daca nu iti placeau, ma injurai ca ai stricat puiul :))
Alta data, faci mai multe 😉
Te mai astept!