Pulpele de pui sunt marinate la fel ca lafriptura tiganeasca.
Carnea de porc marinata a iesit asa de buna incat m-am gandit sa fac si pui la fel.
Si cum Maya a dat trend-ul cu gatitul la punga, am facut pulpele la punga…Ne trebuie:
pulpe de pui
5-6 catei mari de usturoi
cca 500 ml lapte
sare, piper, boia

optional: eu am pus cartofi si ciuperci

Cum se face:

Punem carnea sarata bine la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat si lasam la frigider pana a doua zi.

Taiem legumele, le saram, piperam

si le punem impreuna cu carnea in punga speciala pentru cuptor.

Legam punga la capete, o intepam cu cutitul in 5-6 locuri, punem punga intr-o tava si dam la cuptor pt cca o ora.

Cu15-20 de minute inainte de a o scoate de la cuptor facem o taietura in punga pe lung de cca 10-15 cm pentru a se rumeni frumos.
Si scoasa de la cuptor:

Scoase toate din pungutza:

Mmmm.. o nebunie a fost…