Avem nevoie de:
1 kg pulpe de pui (sau piept dupa preferinta)
300 g ciuperci (sau o cutie)
2 cepe medii
un pahar de vin
400 de grame de smantana
ulei
piper, delikat
Cum procedam:
Se pun pupele de pui sa se rumeneasca pe ambele parti cu putina sare si piper.

Se scot pupele de pui si se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde. Se pune ceapa taiata marunt la calit in uleiul in care am prajit puiul, iar dupa cca 5-6 minute se pun ciupercile tocate solzisori si se lasa la calit in zeama ciupercilor.

Dupa cca 10 minute se pune un pahar de vin alb pe care l-am lasat sa se evapore putin.

Se pune apoi smantina si piper, apoi se adauga si pulpele de pui si se mai lasa citeva minute.
amestecand des pentru a nu se lipi. Daca nu este suficient sos mai puteti adauga cca 50-100 ml supa de pui (sau apa calda in care ati dizolvat delikat)


Merge foarte bine cu gogosar murat.
Desi nu este una din cele mai aspectuoase mancaruri este foarte gustoasa.