Ingrediente:
5-6 pulpe de pui (eu am pus 10 ciocanele)
ulei
o sticla de bere neagra (sau blonda dc nu aveti neagra)
delikat, piper si alte condimente dupa gust
optional ceapa
ulei
o sticla de bere neagra (sau blonda dc nu aveti neagra)
delikat, piper si alte condimente dupa gust
optional ceapa
Cum se face:
Se pun in tava 5-6 pulpe de pui. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga putin ulei si o sticla de bere neagra.
Se pun in tava 5-6 pulpe de pui. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga putin ulei si o sticla de bere neagra.
Se pune deasupra o mana de stafide si se baga la cuptor
Dupa ceva timp am intors pulpele si pe cealalta parte.Puiul iese putin mai dulce si are un gust mai deosebit.Dupa ce le-am scos de la cuptor:
Si mai de aproape, ca aratau asa de bineee…
Merg cu garnitura de orez sau cartofi.
Noi am mancat cu cartofi si mazare facute la aburi.
Noi am mancat cu cartofi si mazare facute la aburi.
Cred ca nu s-a mai pus problema de o bere dupa asa o masa :D! Imbietor de tot auruiul acela.
Nuu, avea puiul destula 😛
Avea o culoare dementiala, poate din cauza asta reteta era cu bere neagra sa se obtina efectul asta…
Berea neagra are un gust total diferit de cel al berii blonde. Nu e folosita atat pt culoare cat pt gustul acela dulceag de care vorbeai (pe care nu o sa-l intalnesti la berea blonda). Reteta asta am sa o incerc si eu cat de curand 🙂
Nu bausem bere neagra pana atunci. Am gustat si era ok, dar eu o prefer pe cea fara alcool… 🙂
Cred ca la gustul dulce contribuie si stafidele… 🙂
Sa imi spui cum ti-a placut 🙂
Am incercat puiul cu bere si a fost tare bun. Pacat ca nu am avut bere neagra, dar o sa fiu sigura sa am data viitoare. Insa si asa a iesit foarte bun, fraged si aromat! Mirosea toata casa, si pisoiul dadea tarcoale la cuptor :)) Pup you 🙂
Buna Edith,
Minunata reteta. Eu am pus in loc de piper scortisoara… mi s-a parut ca aduce muulta savoare si completeaza f bine stafidele… in plus, a ajutat la culoare :)).
Multumesc,
Vero
Vero, ma bucur ca ti-a placut! Trebuie sa fi avut un gust deosebit cu scortisoara..
Te mai astept! 🙂