Un fel asiatic rapid si bunutz de tot, pentru iubitorii de gen… si nu numai.
Acum.. sa nu ziceti nimic de sosurile la plic, ca mai “gresim” si noi din cand in cand.
Ne trebuie:
cca 300 g carne de pui
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde
3 catei de usturoi
2-3 lg de ulei de masline
1 plic de sos chow mein
(gasiti marca Blue Dragon)
 
Cum se face:
Taiem carnea cubulete si o prajim in putin ulei de masline pana se rumeneste putin.
O punem deoparte si calim 1-2 minute ceapa si ardeiul taiate solzisori.
Punem si carnea peste legume si le lasam sa se “imprieteneasca” putin.
Apoi turnam peste plicul de sos chow mein, apoi usturoiul pisat.
Mai lasam pe foc 4-5 minte si gata.
Puteti pune si putin chilli sos, mie imi place mai picant.
Serviti cu orez sau paste din faina de orez.