Reteta de pe culinar

Ne trebuie:

4 oua
4 linguri de faina
4 linguri de ulei
(o sa incerc doar cu 3 linguri data viitoare pt ca mi s-a parut putin uleioasa)
carnati, cascaval (eu am pus telemea)
(cam cate 100-150gr de fiecare, dupa preferinte)
ciuperci (nu am pus)
ardei sau un gogosar, masline
artdei iute (am pus eu)
ketchup
cascaval ras deasupra
busuioc (am pus eu – optional)Ingredientele pot fi combinate dupa preferinta.

Cum se face:
Se bat ouale bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine.

Carnatii si ardeiul se taie in bucatele mici, branza se da prin razatoare
si se adauga peste ouale cu faina.
Puneti putina sare (daca branza si maslinele nu sunt prea sarate) putin ketchup si busuioc.

Punem compozitia rezultata in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Ornam (daca vrem – eu am vrut…) deasupra cu ce avem la indemana si
dam la cuptorul preincalzit pt cca 30 de minute.
Am facut-o in tava cu diametrul de 24 de cm dar poate fi facuta si in tava de 26 cm.

Dupa 20 de minute am scos tava din cuptor si am pus cascaval ras deasupra si
am mai dat la cuptor inca 10 minute.

Scoasa de la cuptor:

Pusa pe platou:

Sectionata:

Si o feliuta mai de aproape:

Este buuna-buuna si calda si rece.
Noua ne-a placut mult. Sigur o sa o repet in diverse variante.
E o reteta cu ajutorul careia poti scapa si de resturile din frigider pe care nu le mai vrea nimeni…