Pizza cu blat de ovaz, rapida si delicioasa.
Aveam pofta de pizza dar voiam parca ceva parca mai sanatos, aceam multe oua in frigider si trebuia sa le consum,
asa ca am incropit pe loc pizza asta care s-a dovedit delicioasa. Ca topping am pus ce aveam prin frigider,
insa combinatia dintre ceapa, salam, ardei si masline este mereu castigatoare in ceea ce ma priveste.
Ne trebuie:
12 linguri cu varf fulgi de ovaz
4 linguri de lapte
3 oua
1/2 ceapa mica
felii de salam
masline
sos de rosii
cascaval ras
sare
Cum se face:
Batem usor ouale cu laptele si sarea. Adaugam fulgii de ovaz si lasam acoperit 20-25 minute.
Intre timp, tocam ceapa solzi, taiem salamul felii subtiri, radem cascavalul.
Turnam compozita intr-o tava antiaderenta unsa cu putin ulei si o coacem la cuptorul preincalzit la 190 °C timp de 12 minute.
Scoatem tava de la cuptor si punem deasupra sosul de rosii, ceapa, feliile de salam, maslinele, puteti adauga si putin ardei gras.
Eu nu am avut, am pus putin ardei iute.
Puteti adauga orice topping va place. Deasupra am pus mozzarella rasa.
Coacem din nou la cuptorul pe care nu l-am stins pentru inca 7-8 minute.
Buna tare!
Gasiti pe contul meu de instagram un filmulet din timpul prepararii. Va astept sa ma urmatiti si acolo.
Enjoy!