Astazi va arat o reteta de paste cu sos cremos cu rosii uscate. Sunt rapide, cu putine ingrediente,
picante, cremoase, delicioase! Am folosit crema de branza in editie limitata, Philadelphia Jalapeno.
Ne trebuie:
250 g de paste
2 linguri ulei
1 ceapa mare
175 g Philadelphia jalapeno (o cutie)
200 ml smantana pentru gatit
6-7 rosii uscate
sare
– cantitati pentru 3-4 portii –
Cum se fac:
Calim ceapa tocata marunt in ulei, cu sare, acoperit, timp de cca 5 -6 min amestecand din cand in cand.
Adaugam cca 100 ml apa incare fierb pastele (pe care le-am pus la fiert cat se calea ceapa) si lasam sa fiarba acoperit inca 3-4 min.
Adaugam smantana lichida, crema de branza si rosiile uscate taiate, omogenizam bine si adaugam pastele fierte si scurte.
Daca vreti sa fie mai putin picante, recomand sa puneti 140-150 g de crema de branza cu jalapeno, pentru ca este picanta.
Oprim focul si le mancam cu pofta.
Enjoy!