1 ou
2 linguri de lapte sau smantana
faina
pesmet
verdeturi de Provence
Cum se face:
Condimentam pestele cu sare, piper, il dam prin faina,
apoi il dam prin oul batut amestecat cu lapte si la sfarsit prin pesmetul amestecat
cu 2-3 linguri de ierburi de Provence
(atentie sa nu puneti prea mult asa cum am facut eu ca iese mult prea aromat).
Se pun bucatile in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 20-25 minute
(sau se prajesc in ulei) – eu am ales varianta mai… dietetica.
Cu cateva minute inainte de a fi gata, le-am scos si le-am pensulat cu ulei de masline
si am mai dat la cuptor pt cca 5 minute.
Se serveste cu orice garnitura doriti.
E foarte bun cu mujdei de usturoi.
Rapid si bun pestele facut asa la cuptor, iese si crocant.
O duminica placuta!
Nicoleta
Nice Blog,
m-am simtit foarte bine cu aceasta muzica soft si mancare buna si cuvintele motivationale de inceput.
keep going : )
@ Nicoleta: si dietetic pe deasupra 🙂
@ Sorinel: multumesc pt vizita si pt cuvintele frumoase. Te mai astept!
I’ll keep going 🙂