peste in crusta de parmezan - Peste in crusta de parmezan

Peste in crusta de parmezan – cred ca este unul dintre cele mai delicioase moduri in care am pregatit pestele

si cu siguranta va fi printre preferate pe viitor.

Crusta este foarte aromata de la parmezan si ceapa verde, crocanta, delicioasa!

Ne trebuie:

 600g File de cod Edenia congelat
Pentru crusta:
cca 120 g pesmet
cca 100g parmezan
 3-4 linguri de maioneza
 1 lg sos worchestershire (optional)
1fir ceapa verde
Sare, piper
1 lg chilli sos
ingrediente peste in crusta de parmezan - Peste in crusta de parmezan
Cum se face:
Lasam la decongelat pestele in frigider peste noapte. Il spalam cu apa rece si il zvantam intre servete de bucatarie din hartie.
Eu am taiat fiecare bucata de peste in jumatate, pentru a le manevra mai bine.
Facem crusta amestecand toate ingredientele (ceapa tocata marunt). daca nu aveti sos worchestershire, puteti renunta la el.
Punem bucatile de peste in tava, pe hartie de copt si acoperim fiecare bucata in parte cu o crusta generoasa de amestec
de pesmet. Nu va zgarciti la cantitatea de crusta, este delicioasa!
peste in crusta de parmezan in tava - Peste in crusta de parmezan
Cacem la cuptorul preincalzit la 200 C pentru 10 min, apoi 2-3 min la 220 pe treapta cea mai de sus sa se rumeneasca putin.
Mancati cu ce vreti voi: cartof natur, prajiti, salata, orez. Bun tare!
Enjoy!
peste in crusta de parmezan 1 - Peste in crusta de parmezan