paste cu pesto de mazare 1

Astazi va arat o reteta rapida si gustoasa ca sa va ramana timp sa va plimbati in weekend,

cat mai este cald si frumos afara 🙂

O puteti transforma intr-o reteta de post daca eliminati parmezanul.

Nu am incercat, dar va asigur ca rau nu are de ce sa iasa.

Ne trebuie:

cca 300 g mazare boabe (proaspeta sau congelata)

cca 300 g de paste (eu am folosit integrale)

un catel mare de usturoi

un pumn cu seminte de pin/caju/migdale (am pus caju)

3-4 linguri cu ulei

3-4 crengute de marar

4-5 lg parmezan

sare, piper

Cum se face:

Fierbem mazarea cu putina sare. O lasam sa se raceasca putin.

Punem toate ingredientele (in afara de paste) intr-un robot de bucatarie si mixam pana obtinem un amestec omogen de-un verde frumusel :))

pesto mazare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si le servim cu pesto-ul de mazare.

Dupa gust mai puteti adauga parmezan la servire.

Enjoy!
Week-end insorit sa aveti!

paste cu pesto de mazare 2