Ne trebuie:
6-7 cartofi medii
1 lingura de unt
1 borcan de zacusca de ghebe
(eu am amestecat si cu unul de vinete)
1 ou
100 ml smantana
100 grame cascaval ras
sare, piperCum se face:
Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti se scurg bine de apa si se fac piure. Se sareaza, pipereaza dupa gust.
Intr-un vas rezistent la cuptor, uns cu unt, se aseaza jumatate din cantitatea de piure,
1 lingura de unt
1 borcan de zacusca de ghebe
(eu am amestecat si cu unul de vinete)
1 ou
100 ml smantana
100 grame cascaval ras
sare, piperCum se face:
Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti se scurg bine de apa si se fac piure. Se sareaza, pipereaza dupa gust.
Intr-un vas rezistent la cuptor, uns cu unt, se aseaza jumatate din cantitatea de piure,
apoi toata zacusca
apoi restul de piure.
Se toarna deasupra oul batut cu smantana si se presara cascavalul ras.
Se da la cuptor pentru cca 25 de minute.
Si scoasa de la cuptor:
pai cu ou batut, smantana si cascaval deja nu mai e de post 🙁
uh, da ai dreptate Irina… Cred ca a ajuns la sectiunea de post din greseala 🙁