Vin cu o noua idee pentru meniul de post de zilele astea. Rapida si sanatoasa.
Astazi blogul meu implineste 3 anisori!!! Nici nu stiu cand au trecut, au fost 3 ani plini de experiente care mai de care mai placute.
Va mutumesc tuturor celor care ma vizitati, din ce in ce mai multi, va multumesc celor de la care am invatat si m-am inspirat de-a lungul acestor ani.
Ne trebuie:
cca 700-800 g spanac (eu am folosit congelat)
3 cepe
2-3 lg de ulei
2 lg de faina
3-4 lg de pasta de tomate
1-2 lg delikat din legume (de la plafar)
patrunjel verde
sare, piper
Cum se face:
Calim ceapa tocata marunt in putin ulei cu delikatul pana devine usor sticloasa,
adaugam spanacul (daca folositi spanac congelat, il adaugati asa, daca folositi spanac crud, il opariti in apa fierbinte si apoi il tocati mare).
Punem apa (fierbinte) peste spanac (cca 200 ml pt inceput si mai completam ulterior, pe masura ce scade).
Lasam sa fiarba si mai adaugam apa (tot fierbinte) pe parcurs daca este nevoie.
Cand ceapa este fiarta, adaugam pasta de tomate amestecata cu faina si 2-3 lg de apa si mai lasam sa fiarba cca 5 minute. Potrivim de sare, piper.
Oprim focul si punem deasupra patrunjelul tocat.
Daca nu tineti post puteti servi cu un ou deasupra (prajit sau fiert).
Enjoy!
Uuuu… that looks yummy! Si eu am o semi-obsesie pentru spanac! Minunat!
La multi ani !
Bravo Edith, la cat mai multi ani de blog, cu cat mai multe retete alese.Numai bine.
La muulti ani ca sa ne mai incanti cu retete minunate!
Ana
La multi ani! Multumim pentru retetele pe care ni le oferi, eu una ma pot lauda ca am invatat sa gatesc cu ajutorul retetelor tale!!! :))
Felicia, Mures.
Va multumesc mult!! 🙂
Mai bine mai tarziu decat niciodata,LA MUUULTI ANI !!!! Eu m-am bucurat cand am implinit 100 de postari,imi imaginez ce satisfactie ai dupa 3 ani de blog.U rock !!! pOOp u! xoxo
Ana Maria, multumesc mult!
Ma crezi ca eu nu stiu cate postari am?? ;))
Pai si eu am vazut din greseala 🙂 Tu cred ca ai muuuulte sute :))) Btw,am comandat pe net obiectivul,sper sa imi ajunga sapamana asta.Pretul e cam acelasi ca pe site-ul pe care mi l-ai trim u, nu cum zicea tipul ala,de 2-3 ori mai mult.