Fasole verde cu usturoi si mozzarella - Fasole verde cu usturoi si mozzarella

Rapida si delicioasa, pentru o cina rapida, sau pe post de garnitura, fasole verde calita in ulei de masline sau in unt,

cu usturoi, mozzarella topita si fulgi de chilli deasupra.

Eu am folosit fasole verde congelata, pentru ca o am mereu la indemana.

Ne trebuie:

cca 300 g  fasole verde Edenia

2 linguri de ulei de masline sau putin unt

2 catei mici de usturoi

cca 50 g mozzarella rasa

sare, piper

fulgi de chilli (optional)

Fasole verde Edenia - Fasole verde cu usturoi si mozzarella

Cum se face:

Rapid de tot. Incingem uleiul intr-o tigaie antiaderenta/cratita si punem fasolea congelata

(eu o rup, sa nu fie bucatile asa lungi).

Adaugam sare si piper, acoperim cu capac si lasam la foc iute 8-10 minute, amestecand din cand in cand.

(daca nu va place sa iasa mai al dente, lasati 3-4 minute in plus si adaugati 2 linguri de apa peste ea)

Adaugam usturoiul pisat, amestecam, punem deasupra mozzarella rasa si mai lasam acoperit inca 2 minute.

Mancam cu multa pofta, cu paine, prajita sau nu, este delicioasa!

Enjoy!

Fasole verde cu usturoi si mozzarella 1 - Fasole verde cu usturoi si mozzarella