Avem nevoie de:
3 dovlecei
2 cepe
2-3 catei de usturoi
100 g kaiser (eu am pus si cateva bucatele de sunca afumata)
200 g smantana
2 oua
100 g cascaval
sare, piperCum procedezi:
Cureti dovleceii, ii tai cubulete si ii fierbi in apa sarata 5 minute.

Ii lasi sa se scurga foarte bine si ii asezi intr-un vas termorezistent sau o cratita. Kaiserul si sunca taitate fasii se calesc putin apoi se scot din tigaie.

In uleiul ramas se caleste ceapa (eu am pus ceapa rosie care a doua zi a facut violet in jur Photobucket), apoi se adauga si usturoiul.

Se amesteca ceapa cu kaiserul si se toarna peste dovlecei potrivind de sare si piper.

Se bat ouale cu smantana , torni amestecul peste dovlecei si sunca,

deasupra cascavalul ras si dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute.

Scos de la cuptor:

Si o portie si pt voi 🙂