Ciulama de pui cu usturoi – ca la mama acasa. Cu mamaliga. Si o bere rece (daca-i cald afara) daca nu, un vin bun.
Ne trebuie:
pulpe de pui
3-4 linguri de faina
aprox 1 cana de lapte
3-4 linguri de smantana (optional)
usturoi
ulei
sare
piper
(cantitatile le stabiliti in functie de cate portii vreti sa faceti)

Cum se face:

Calim cca 10 minute puiul pe ambele parti,
il scoatem si peste uleiul ramas punem faina, amestecam bine sa nu se faca cocoloase.

Apoi turnam laptele cate putin sa obtinem o pasta uniforma si fara cocoloase

si lasam putin sa fiarba.

Daca nu este suficienta o cana de lapte puneti mai mult sau completati cu apa.

Adaugam smantana si puiul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 minute
(cu capac si amestecand des sa nu se lipeasca).

Potrivim de sare si piper, adaugam usturoiul pisat si mai fierbem 1-2 minute.

Se serveste cu mamaliguta.
Buuuna de tot! Daca e cald afara merge biiine cu bere.