Ingrediente:
1 kg carne de tocat,
3 oua
2 felii de paine
1/4 varza proaspata
2 cepe
ulei
1 cartof
sare, piper, verdeata
condimente pentru spaghette bolognese (optional)
cascaval (optional)
3 oua
2 felii de paine
1/4 varza proaspata
2 cepe
ulei
1 cartof
sare, piper, verdeata
condimente pentru spaghette bolognese (optional)
cascaval (optional)
Mod de preparare:
Se trec prin masina de tocat: carnea, varza, ceapa si painea muiata in apa si stoarsa bine (eu am pus si un cartof). Se amesteca cu galbenusurile si verdeata tocata marunt, condimentele pentru spaghette (eu am pus Pofta de… spagette bolognese) se potriveste de sare si piper, apoi se adauga albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna intr-o cratita potrivit de mare, unsa cu ulei si se pune la copt, la foc potrivit.
Cand capata o coaja rumena, budinca este gata (dupa aprox 60-70 minute).
Eu am ras si cascaval deasupra (reteta originala nu prevedea asta) si am mai bagat-o 10 minute in cuptor.
Eu am ras si cascaval deasupra (reteta originala nu prevedea asta) si am mai bagat-o 10 minute in cuptor.
axAm mancat-o cu cartofi fierti la aburi, salata si felii de rosii.
Retetele tale Edith sunt nemaipomenite.Sunt tare aratoase.Pupici.
merci frumos, Deea! Si ale tale arata bine. 🙂