Ne trebuie:2 bucati de broccoliaprox 200 gr branza2 linguri pesmet
1 ou
3-4 linguri de smantana
unt pentru uns tava
3-4 linguri de smantana
unt pentru uns tava
Cum se face:
Se desface broccoli buchetele si se pun la fiert (eu le-am facut la aburi)
Se pune putin ulei pe fundul unei tavi sau cratiti (eu am facut in vas de Jena) apoi se pun cca 2 linguri de pesmet
Se pune un rand de buchetele de broccoli (cat mai apropiate una de alta), deasupra se pune branza rasa sau sfaramata
Iar ultimul strat este tot de broccoli.
Batem oul cu cele 3 linguri de smantana si le turnam peste broccoli
Le dam la cuptorul incalzit in prealabil cca 20-25 de minute. Scoase din cuptor arata asa:
Si o portie pentru voi 🙂
ceau,arata foarte bine,cred ca merge super langa pulpe fripte.am sa incerc.felicitarii pt.blog e super.
buna mary! E bun-bun iar cu conopida in loc de broccoli e si mai bun. Ca garnitura nu am mancat niciodata, numai ca atare, dar trebuie sa fie bun si in combinatie cu carnita…
ceau,sa-ti spun ce am facut,am pus si brocolii si conopida la fiert iar pulpele le-am dinstuit un pic si le-am pus peste pesmet,apoi conopida si brocolii.a iesit super.pacat ca nu pot sa-ti trimit o poza.nu trebuie sa postezi,doar am vrut sa stii ca este super combinatia.
Super buna! 🙂 Eu am pus primul strat de conopida si ultimul de broccoli. A fost delicioasa! Multumesc pt reteta! 🙂
Mary, cred ca a fost bun… Ai pus si branzica?
Tsuki,cred ca a fost o nebunie de culori…:) Ma bucur ca ti-a placut! Cu placere si te mai astept!
scuze ca nu ti-am raspuns mai repede,am fost plecata cateva zile.da am pus si branzica si a iesit foarte ,foarte buna.
Am incercat si eu reteta asta si a iesit buna-buna, merge luata si la pachetel la birou. O sa incerc si varianta cu conopida, ba chiar si pe cea combinata 🙂
Lori, ma bucur ca ti-a placut 🙂
Te mai astept!
Iata-ma din nou aici,scriindu-ti,dupa ce am testat si aceasta reteta.Delicious!!!De acum inainte o sa mancam mai des broccoli,avand in vedere cat este de sanatos.Multumim Edith.Tot eu,Romina.:))
Iata-ma din nou aici,scriindu-ti,dupa ce am testat si aceasta reteta.Delicious!!!De acum inainte o sa mancam mai des broccoli,avand in vedere cat este de sanatos.Multumim Edith.Tot eu,Romina.:))
Romina, ma bucur ca ti-a placut si asta. Sa incerci si budinca de conopida: https://www.edithskitchen.ro/2009/02/budinca-de-conopida.html
Te mai asttept! 🙂
Edith,ms de sugestie.Am sa incerc si budinca de conopida si o sa revin cu impresii.Intre timp,imi face cu ochiul prajitura Hawaii.Sa ai spor in ceea ce faci!Romina
Edith, eu intre straturi am pus carne calita cu ceapa, ardei si rosii, in rest reteta e identica cu a ta, inclusiv branza, doar ca peste ultimul strat am mai razuit putin cas. Delicios si consistent si e o mancare in sine – nu doar aperitiv. Ai niste retete delicioase!
Alina, cred c a fost delicios si cu carnita si ceapa calita. Miam 🙂
Multumesc s te mai astept! 🙂
Draga Edith.Astazi “te-am descoperit” si citind retetele tale,am descoperite si retete ce le facusem si eu,dar si retete pe care le voi incerca,pentru ca din moment ce mare parte dintre retete le cunosc si eu si imi plac,cred ca si celelalte sunt la fel de gustoase ! Te felicit pentru tot ce ai realizat si iti doresc sa-ti mearga….de la excellent…in sus !!!!Cu drag ,Geti
Multumesc frumos, Geti! Ma bucur ca m-ai “descoperit” 🙂 Sper sa iti placa ce incerci de la mine 🙂
Te mai astept!
Buna, Edith!
Am incercat de multe ori retetele tale, mi te-a recomandat o prietena, mereu au iesit niste minunatii. Asa ca, multumesc! 🙂
Georgiana, ma bucur ca ti-a placut ce ai incercat de la mine. Te mai astept 🙂