Astazi avem in meniu un aperitiv usor de facut (ca toate retetele Dukan…)
care merge consumat si ca mic dejun dar si ca pranz sau cina
si are avantajul ca se poate lua si ca pachet la servici.
Ne trebuie:
80 g baranza dulce (am folosit Lacteea 0,2%)
100 g pastrama de vita
2 fire ceapa verde/1/2 ceapa uscata
un pumn mic de fasole verde
2 oua
2 lg tarate de ovaz
1 lg patrunjel tocat
sare, piper, chilli
– pt 9 bucati –
Cum se fac:
Fierbem fasolea verde (eu am folosit congelata) cca 10 minute si o tocam bucatele mici.
Ceapa o tocam cubulete.
Taiem pastrama de vita in cubulete mici (eu am luat o pastrama in crusta de piper de la Angst).
Batem albusurile spuma si le adaugam peste galbenusuri si restul ingredientelor, omogenizam bine.
Punem compozitia in forme de silicon pentru muffins
(musai in forme de silicon, pentru ca altfel se lipesc)
si coacem la cuptorul preincalzit la 180C pentru cca 35 minute.
Bune si calde si reci. Sunt foarte bune in combinatie cu rosii.
Enjoy!
ce frumoase sunt! mai ales cand le privesti chiar de la serviciu… 😀
Dukan, da! Sunt prezenat la strigarea catalogului! Placut, citit, notat reteta si diseara trec la procedura! Este ca atunci cand predai la clasa…Ma tot tin de ceva timp sa-ti spun ca iti multumesc foarte mult, in primul rand datorita tie sunt o gospodina mai buna :), o fiica/ prietena mai apreciata :)…Am scapat si de cele 3 kg in plus dar pentru sotul meu voi manca mai mult Dukan. O zi frumoasa!
Buna Edith!Am o intrebare referitoare la etapa de croaziera, urmeaza sa o incep si nu stiu cum sa alternez regimurile. Tu cum procedezi? Multam fain!
Foarte bune si satioase!
Oh, ce bine arataaaaaaa si ce bune trebuie sa fie! Cu tine pare asa usor sa tii dieta incat mai ca m-as apuca si eu 🙂 te pup scumpa mea! Sa ai o zi minunata!