1 ceasca de rosii
40-70 g branza sfaramata (de preferat feta)
oregano
busuioc
piper negru macinat
1 lingura de ulei de masline
Cum se face:
Se incalzeste cuptorul.
Se taie ardeii in jumatate pe lungime, se curata de seminte.
Se aseaza jumatatile de ardei gras intr-un vas uns cu putin ulei .
Se amesteca rosiile taiate, branza, condimentele si piper.
Eu am facut doua umpluturi
(cum se vede si in poza de mai sus – una cu feta si una cu branza de burduf)
Se umple fiecare ardei cu acest amestec si se picura putin ulei peste ei .
Vasul acoperit cu folie de aluminiu se baga la cuptor unde se tine circa 30 minute
pana cand ardeiul incepe sa se inmoaie.
Se indeparteaza apoi folia si se ma lasa cca 15 minute pana cand
branza incepe sa se rumeneasca.
Se scoate din cuptor si se serveste imediat.
Asa aratau scosi din cuptor:
Noi am mancat si reci si au fost buni si asa.
Bun, simpu si usor, numai bun pentru vara.
Cred ca au fost foarte gustosi!!! Multumesc pentru reteta, ma stradui sa mananc mai usor si mai sanatos…sa vad cat ma tine 🙂
Te pup !
da, au fost buni si usori… numai buni pt vara. Si eu ar trebui sa=ti urmez exemplul… Se vad ceva rezultate?
Pup!
Da, parca incepe sa se vada, sa se simta ceva….
asta e super! 🙂
Super idee. Ardeii si branza sunt printre ingredientele mele preferate. La tot mai multe retete inspirate…
Sper sa-ti placa daca ii incerci!
Merci si te mai astept! 🙂