Sunt atatea retete de paste carbonara pe net ca cine stie care o fi cea adevarata…
Asta este una din variante.
Daaaa, stiu ca pastele ingrasa, dar ce sa fac daca imi plac atat de mult… Photobucket

Ne trebuie:
300g paste
2 oua
2 linguri smantana
200g kaizer afumat
100-150 g parmezanCum se face:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, intre timp,
se taie kaizerul si se pune la prajit pana se rumeneste putin (nu se pune ulei, isi lasa el).

Se bat ouale bine, se amesteca cu 2 linguri de smantana, cu parmezanul

apoi se amesteca cu kaiserul cald.

Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si atentie nu se clatesc cu apa rece,
trebuie sa ramana fierbinti si se adauga peste ouale batute cu kaiser.
Se amesteca repede si gata.

Cineva a mancat cu ketchup iute… dar desigur ca nu au mai fost carbonara…