Ne trebuie:
5-6 rosii micute – taiate in 4
3-4 catei de usturoi – taiati marunt
1 lingurita de zahar brun
125g mozzarella – taiata bucati
busuioc (proaspat daca aveti)
250g paste
3 linguri de ulei de masline
sare, piper
Cum se face:
Fierbem pastele (eu am avut paste proaspete cu ou).

Intr-un castron amestecati piperul macinat si usturoiul cu rosiile taiate
(recomand sa le decojiti), sarea si zaharul.

Puneti rosiile intr-o tava unsa cu ulei si caramelizati-le in cuptorul incins
pentru aprox. 15-20 minute.

Ale mele si-au lasat sos, nu prea s-au caramelizat, insa au fost bune si asa.
Daca puneti intr-o tava mai intinsa se vor carameliza cu siguranta
(trebuie insa supravegheate sa nu se arda).

Cand sunt gata, le amestecati cu pastele fierte, adaugati mozzarella si busuiocul si amestecati usor.

Zice ca merg cu vin alb rece…
Au fost bune-bune.