Reteta little coffee
Ne trebuie:
Pentru aluat:
200 grame de faina
200 grame de branza Philadelphia
putina sare
40 grame de unt

Pentru sos:

suc de rosii
busuioc
zahar, pipersalam/kaiser/sunca (dupa preferinta)
mozzarella (eu am pus cascaval)

Cum se face:
Eu am facut doar 1/2 de cantitate.

Aluatul

Amestecam faina cu branza si cu untul si putina sare (nu multa pentru ca branza este deja sarata).
Intindem foaie subtire de cca 4 mm pe stat de faina
(eu am intins-o ceva mai subtire dar daca va place blatul mai
putin crocant sa fie groasa cam de 4-5 mm).
Taiem pizzettele, cu un pahar cu diametru de 6 cm (sau cat de mari le vreti).

Le punem in tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pt cca 5 minute.

Facem sosul amestecind sucul de rosii cu busuioc, putin zahar, piper.
Scoatem tava, ungem pizzettele cu sosul

punem salamul si cascavalul – eu am pus si cate o feliuta de ardei
si le mai dam la cuptor pt cca 10-15 minute pana se topeste cascavalul

(eu le-am lasat mai mult si a iesit cascavalul crocant).

O idee de efect f buna la petreceri si nu numai.
Cu mozzarella cu siguranta ca ies si mai bune.