Ne trebuie:
4 oua
4 linguri de faina
3 linguri de ulei
sunculita taraneasca, telemea
(cam cate 100-150gr de fiecare, dupa preferinte)
ardei sau un gogosar, masline
artdei iute (am pus eu)
ketchup
busuioc
Cum se face:
Se bat ouale bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine.
Sunca se taie cubulete, ardeiul se taie fasii,
branza se da prin razatoare si se adauga toate peste ouale amestecate cu faina.
Puneti putina sare (daca branza si maslinele nu sunt prea sarate), ketchup si busuioc.
Punem compozitia rezultata in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Ornam (daca vrem – eu am vrut…) deasupra cu ce avem la indemana si
dam la cuptorul preincalzit pt cca 30 de minute.

Am facut-o in tava cu diametrul de 24 de cm dar poate fi facuta si in tava de 26 cm.

Si feliuta: