Pizza bagels – am vazut ideea acum ceva vreme pe Pinterest si mi-a ramas in minte, asa ca, intr-o dupa-amiaza grabita,

am si pus-o in aplicare. Am inteles ca e un fel de mancare foarte in voga prin America….

Vreau sa va spun ca este o idee geniala, salvatoare, ce poate fi pusa in practica

atat la micul dejun, la pranz, la cina, o petrecere sau la un picnic. Am profitat ca aveam ceva sos de rosii facut in casa,

cum v-am spus la reteta de mini pateuri cu carne. Desigur, puteti folosi si ketchup-ul preferat.

Ne trebuie:

bagels

sos de rosii homemade

salam, carnati

ceapa verde, rosie

masline verzi/negre

mozzarella rasa

Pentru sosul de rosii, am folosit  rosii decojite de la Sun Food – conserve 100% sanatoase, fara aditivi sau conservanti.

Cum se fac:

Taiem chiflele bagels in 2 sau in 3 (eu le prefer mai subtiri, asa ca le-am taiat in 3).

Punem un strat de sos de rosii, apoi punem toppingul preferat sau ce avem prin frigider.

Eu le-am facut diferite, am folosit pe unele masline negre si mozzarella, pe altele masline verzi si mozzarella,

carnati, ceapa verde si mozzarella, salam si ceapa verde plus mozzarella. Combinatiile sunt nelimitate.

Coacem la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 8-10 minute.

Le savuram cu pofta.

Enjoy!