Ne trebuie:
200 g paste
1/2 cutie de ciuperci
(sau cca 200 g de ciuperci proaspete)
o ceapa (am pus si 1 fir de ceapa verde)
2 linguri bulion
busuioc
sare, piper
parmezan ras deasupra (daca nu tinem post)
1/2 cutie de ciuperci
(sau cca 200 g de ciuperci proaspete)
o ceapa (am pus si 1 fir de ceapa verde)
2 linguri bulion
busuioc
sare, piper
parmezan ras deasupra (daca nu tinem post)
– cantitati pentru 2 portii –
Cum facem:
Se fierb pastele 10-12 min apoi se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.
Se fierb pastele 10-12 min apoi se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.
Se caleste ceapa,
Arata bine pastele tale Edith. Eu in loc de bulion folosesc rosii decojite din conserva, care dau un gust foarte bun sosului.
Da Mirela, si eu folosesc f des rosiile in bulion. De data asta nu am pus ca o cutie mica mi se parea totusi prea mult pt doua portii… (imi ramasesera paste de la o salata de paste si am zis sa mai fac 2 portii asa…)
Edith arata bine pastele tale… ce coincidenta , eu am facut cu smantana si tu cu bulion :))
Da, am vazut ca si tu ai facut, Amalia (cred ca-s bune asa cu usturoi, ciuperci si smantana… mmm)
Eu le-am facut acum ceva vreme dar nu am apucat sa le postez..
Salut draga Edith, esti superba , de unde scoti atatea retete? deja am incercat una si a iesit f.buna.
Buna Nicoleta, mersi frumos. Retetele le iau de pe site-uri culinare, bloguri sau carti/reviste 🙂
Ce ai incercat?
Te mai astept!
am facut aseara pe la ora 23 paste cu sos si ciuperci, merge repede , iar la ora aceea nu stiam ce sa-i fac la sotul meu pentru mancarica la serviciu.
da, se fac repede. Sper ca v-au placut 🙂
Foarte bune si rapide!
buna, parmezanul nu e de post 😉
sigur ca nu este de post, insa daca tii post il elimini, daca nu, il adaugi pt mai multa savoare 😉