TReteta inspirata de budinca de mango a Marcelei.
Ne trebuie:
1 borcan de compot de piersici
cca 100 ml lapte
100 g mascarpone
zeama de lamaie/lime (optional – eu nu am pus)
cca 100 ml lapte
100 g mascarpone
zeama de lamaie/lime (optional – eu nu am pus)
Cum facem:Taiem piersicile in bucati si le punem in blender. Facem din ele un piure peste care adaugam 2/3 din zeama de la compot, laptele si mascarpone. Mixam din nou, turnam in pahare si gata.
Se poate pune pentru 5 minute la congelator inainte de servire.
Eu am pus si la congelator in cutiute pentru inghetata.
Se poate face cu orice alte fructe dupa gust, proaspete sau din compot.
Daca nu aveti mascarpone se poate face doar cu lapte (asa va iesi mai subtire)
Aoleu,mor de pofta!Foarte bunnn!
Si eu trebuie sa incerc!
a fost bun vero, si racoros.. 🙂
Am venit si eu la o portie. Mascarpone in milkshake nu am pus niciodata.Tre’ sa fie bun!
Sigur, Marcela! 🙂
E bun, era si mai bun daca puneam o lingurita de zeama de lamaie… Iesea mai acrisor.
Cum zicea si Marcela,mascarpone înca nu ampus în milkshake,dar arata asa apetisant,ca o sa-l încerc neaparat.
Cum a iesit cel înghetat?
Am facut asa pt prima data, am vrut sa iasa mai gros (as fi pus mai multe fructe dar am avut doar un borcan…)
Inghetata a iesit cam cu “ace” – cred ca din cauza lichidului de la compot. Poate dc faci doar cu piersici si lapte se schimba situatia.
Da,ma gîndesc ca e altfel fara zeama.îti dai seama ce fain o fi cu piersici mari si coapte bine de tot.Dar mai trebuie sa asteptam.pîna atunci,cu compot! 🙂
daaa.. sau cu caise… 🙂
uh, salivez deja 😀
Cu mascarpone trebuie sa incerc si eu, eu am incercat doar cu lapte si a ieit moale
Felicitari pentru blog.
Eu de obicei pun frisca lichida, o cutie mica si iese perfect.
Merci! Nu se intareste frisca in blender? 🙂