limonada de capsuni

Au aparut in sfarsit capsunile romanesti, bune si aromate.

Trebuie sa le savuram cat mai sunt, ca nu se stie cat timp le mai gasim.

Eu o sa pun si la congelator ca in fiecare an, ca sa pot savura si la iarna ceva bun cu capsuni 🙂

In weekend va fi cald, asa ca limonada asta va fi mai mult decat binevenita.

Daca puneti capsuni la congelator, o veti putea savura si peste 1-2 luni, cand caldura va fi si mai mare..

Ne trebuie:

cca 300 g capsuni

zeama de la o lamaie

2-3 linguri zahar – dupa gust (eu am pus indulcitor Xylitol)

cca 250-300 ml apa rece

– cantitati pt 2-3 portii –

Cum se face:

Simpluu de tot!

Spalam bine si curatam capsunile (de preferat sa fie reci, de la frigider).

Le punem in blender cu zaharul/indlcitorul si “blenduim” pana se omogenizeaza amestecul.

Adaugam apoi zeama de lamaie si apa rece si mai “blenduim” putin.

Se serveste imediat.

Optional puteti adauga cateva frunze de menta rupte si 1-2 cuburi de gheata.

Sa va spun ca am baut un pahar maaaare? Desi nu am voie fructe.. Nu va mai spun 😀

L-am savurat langa un Cupcake cu capsuni – Dukan , ceea ce va doresc si voua 😉

Enjoy!