chifle cu branza dukan

Ma rog, numai chifle nu sunt, dar am zis ca suna mai bine. ;))

Ele de fapt ies niste turte in toata regula, insa cum le putem folosi cu succes la sandvici-uri,

am zis ca le pot spune si chifle.

Daca nu v-ati dat seama, este tot o reteta Dukan si poate fi consumata in toate etapele.

Insa pot fi consumate si de cei care nu tin dieta Dukan si nu vor sa consume paine.

Ne trebuie:

250 g branza dulce 0,2 % (am folosit Lacteea)

5 lg tarate de ovaz

1 ou

1/2 lgt drojdie uscata

1 lgt rasa indulcitor (eu folosesc Xylitol pt ca este natural)

un praf de sare

(cantitati pt cca 7 bucati)

Cum se fac:

Optional puteti adauga si ierburi aromate, dupa preferinte.

Amestecam toate ingredientele (oul si branza sa fie la temp. camerei)

si lasam la dospit cca 30 minute, la loc caldut, acoperit cu un prosop

(daca nu aveti timp, cred ca puteti sari peste aceasta etapa,

nu cred ca va influenta negativ reteta.

Punem cu lingura din compozitie in tava, pe hartie de copt

IMG_5470

si coacem la cuptorul preincalzit pt cca 35-40 minute la 180 C.

Cum va spuneam eu le-am folosit la sandvici-uri.

Mai exact am facut hamburgeri de pui – reteta o sa vina curand si pe blog.

Enjoy!

chifle cu branza dukan 1